loader
Felfüggesztették a személyes ügyfélfogadást a DMRV Zrt. -nél

Felfüggesztették a személyes ügyfélfogadást a DMRV Zrt. -nél

A koronavírus miatt kialakult helyzetre való tekintettel a DMRV Zrt. felfüggeszti a személyes ügyfélkapcsolati irodák ügyfélfogadási tevékenységét. Az eddig személyesen intézhető ügyeket telefonon, online, e-mailben, postai levélben és faxon intézhetik el.

Felfüggesztették továbbá a pénztári kifizetések lehetőségét is, az esedékes számlákat banki utalással, az online rendszerben történő bankkártyás fizetéssel, postai csekk alkalmazással, vagy hagyományos postai csekken fizethetik be. A DMRV a felhasználók számára visszafizetendő összegeket banki utalással illetve postai úton rendezi.

A DMRV tájékoztatása szerint felfüggesztik a személyes közműegyeztetéseket, a tervezett mérőcseréket,  plombálásokat, és a leolvasási tevékenységeket is. A vízmérőállást a honlapjukon jelenthetik be.

További intézkedésig folytatódik a bekötések kivitelezése, a szennyvízbekötések szemléje, folytonos az üzemzavarok elhárítása, azonban a karbantartási és felújítási munkálatokat szükség esetén átütemezik. A káresemények bejelentésére a megadott csatornákon továbbra is lehetőséget adnak, azonban a személyes kárfelmérést felfüggesztik, valamint arra kérik az ügyfeleiket, hogy a tervdokumentációkat postai úton küldjék be - tette közzé Szentendre Hivatalos Oldala.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok