loader
A Fűtőmű közleménye a vészhelyzet idején

A Fűtőmű közleménye a vészhelyzet idején

A fűtőmű az ellátás biztonsága érdekében rendkívüli szabályokat és korlátozásokat vezetett be a vészhelyzet idejére. A hivatalos közleményüket változtatás nélkül tesszük közzé.

 

Tisztelt Ügyfeleink!

Magyarország Kormánya 40/2020. (III. 11.) Korm. rendeletében veszélyhelyzetet hirdetett ki 2020. március 11-től. Ezen időszakban kiemelt érdek fűződik a távhő- és melegvíz szolgáltatás folyamatos és biztonságos ellátásához.

Az ellátás biztonsága érdekében az alábbi korlátozások bevezetése vált szükségessé:

A vízóra cseréket határozatlan időre felfüggesztjük.

Helyszínre kizárólag a szolgáltatást nagymértékben befolyásoló és sürgős beavatkozást igénylő feladatok (pl. csőtörés) elvégzése érdekében szállunk ki.

Sürgős, a távfűtési rendszert érintő, másként el nem hárítható meghibásodás esetén szükséges kiszálláskor munkatársaink az előírt védőmaszkot viselik, magukat igazolják. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy ilyen esetben előzetesen egyeztetünk az érintett ügyfelünkkel, így csak olyan személyt engedjenek lakásukba, akinek érkezéséről a fűtőmű előzetesen tájékoztatta Önöket.

Kérjük, hogy a kiszállás szükségességekor jelezzék, ha a lakást járványügyi megfigyelés (karantén) érinti! Ez esetben a fűtőmű a kiszállást köteles megtagadni.

Továbbra is a lakosság rendelkezésére állunk egyéb, a távfűtést érintő problémáik megoldásában, azonban csak telefonon és e-mailben, személyes kiszállásra nincsen lehetőség.

Elérhetőségeink: 0626/816-646, futomu@szentendre.hu

A használati melegvíz órák leolvasása esetén kérjük, hogy minden esetben írják ki az óraállásokat vagy a szokásos módon jelentsék be, munkatársaink a lakásokba nem mehetnek be.

Tájékoztatjuk továbbá Ügyfeleinket, hogy a Városi Ügyfélszolgálatunkon személyes ügyintézésre nincs lehetőség, azonban telefonon és e-mailben továbbra is várjuk bejelentéseiket.

Az Ügyfélszolgálat elérhetőségei: 0626/300-407, ugyfelszolgalat@szentendre.hu

Szíves megértésüket és türelmüket köszönjük!

Végül, mint a szentendrei közösség tagjai kérjük, vigyázzanak magukra és szeretteikre, gondoljanak egyedülálló idős ismerőseikre, szomszédaikra is!

Tisztelettel:

Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok