loader
Újra működnek a UPC szolgáltatásai Szentendrén és környékén!

Újra működnek a UPC szolgáltatásai Szentendrén és környékén!

Keddtől ismét működnek a UPC szolgáltatásai Szentendrén és hat környező településen, miután szombat hajnalban, eddig ismeretlen okból leégett szentendrei fejállomást rekord gyorsasággal, mindössze három nap alatt építették újjá a szolgáltató munkatársai – közölte a UPC.

Az eset következtében több ezer háztartásban szünetelt az internet, a kábeltévé és a vezetékes telefon szolgáltatás is, Budakalászon, Leányfalun, Pilisborosjenőn, Pilisszentlászlón, Szentendrén és Ürömön. A keletkezett tűz okát még vizsgálják.

Az oltást és a romeltakarítást követően azonnal megkezdték az új fejállomás telepítését, amely ideiglenesen mobil konténerekben kapott helyet. A helyreállításon egy több mint 50 fős csapat dolgozott. A mostoha időjárási körülmények ellenére, hétvégi és éjszakai műszakokban folyt a helyreállítás annak érdekében, hogy elkészüljön az új hálózati központ és minél hamarabb elérhetőek legyenek az ügyfeleknél a szolgáltatások – írja a UPC Magyarország közleményében.

Kedd dél óta helyreállt a szolgáltatás a szentendrei körzetben. Azokat az ügyfeleket, akiknél esetleg még nem működik megfelelően az internet, arra kérik, hogy néhány másodpercre kapcsolják ki, majd indítsák újra modemjüket.

 

Forrás, kép forrása: UPC Magyarország

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok