loader
Szentendre adott otthont a Miss Középiskola döntőjének

Szentendre adott otthont a Miss Középiskola döntőjének

Megválasztották a 2015/2016-os tanév szépét a Miss Középiskola Szépségversenyen, aminek döntőjét a szentendrei V8 Uszodában tartották idén is, augusztus 14-én. Az ország minden táján és a határon túl is szerveztek elődöntőket a 2015/2016-os Miss Középiskola Szépségverseny rendezői, hogy minden régióból kiválaszthassák a legszebb 12 indulót a szentendrei döntőre. Hetedik alkalommal rendezték meg a középiskolás lányok körében a szépségversenyt, hogy a fiatal hölgyekké váló szépségek is bemutatkozási lehetőséget kapjanak, hogy később a nagy versenyeken is megmutathassák adottságaikat.

A szépségversenyen a lányok a döntőre igazi csapattá kovácsolódnak, ahol nem ellenfelekként tekintenek egymásra. A kifutón az elődöntőkhöz hasonlóan, a lányoknak könnyű, nyári koktélruhában is meg kellett mutatni szépségüket. Városunkból is volt résztvevője a szépségversenynek, de a korona nem Szentendrére került. A neves, szakmai zsűri, amiben divattervezők, sminkesek is helyet kaptak úgy döntött, hogy idén egy Vas megyei lányé lesz a korona. 

Miss Középiskola Szépségverseny 2016

I. helyezett : Füzfa Rebeka Krisztina 
II. helyezett : Tamás Anett
III. helyezett : Vida Natália

Hercegnő : Szűcs Danica
Közönség díjas: Vida Natália
Különdíjasok : 
Bodrosi Csillag Virág
Kovács Ágnes
Horváth Bettina

 

Szeptembertől már lehet jelentkezi a 2016/2017-es tanév legszebb középiskolása cím elnyerésére, amihez először még a területi versenyeken kell majd jól szerepelni a korona megszerzéséhez.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok