loader
Az Állatok Világnapján ünnepelt az Árvácska

Az Állatok Világnapján ünnepelt az Árvácska

Élet a menhelyen - egyszerre ünnepelték az Állatok Világnapját és a menhely 20. születésnapját. A szentendrei nagy parkolóban délelőtt  várták az érdeklődőket, és az örökbe fogadott kutyákat a gazdikkal, miközben a menhelyen garázsvásárral és sétáltatással telt az idő.

A Szentendrei Médiaközpont riportja előtt találkozott Sztakó Edit a Szentendrei Árvácska Állatvédő Egyesület vezetője és a több éve örökbeadott kutya Artúr, akinek története korántsem mindennapi. Gazdái vitték a menhelyre, majd Ausztriába került, ahol elveszett. Jelenlegi gazdái három hetet töltöttek a szomszédos országban, hogy megtaláljéák és nem is hagyták többé magára, félelmeivel együtt, de boldog életet él. 

Beszédek, színes vidám programok vártak minden állatbarát érdeklődőt, szombaton, hogy együtt segítség a térség egyetlen menhelyét. A szervezők ezt követően mentek az Árvácska Menhelyre , ahol bográcsolásra és tortavágásra  hívták a vendégeket. Este 7-től  Schwartz Dávid és vendégei a V8 Szabadidőközpont és Uszodában megrendezett teltházas koncert bevételét a Szentendrei  Árvácska Egyesület Állatvédők számára ajánlották fel. 

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok