loader
Új munkatársak a Telepi oviban!

Új munkatársak a Telepi oviban!

Bővül a Telepi Óvoda dolgozóinak létszáma, erről határozott legutóbb a Képviselő- testület. Fejlesztőpedagógus és még egy logopédus segíti a kicsik képzését az intézményben, januártól.

Fontos a gyermekek minél korábbi fejlesztése, mindenkinek a saját problémájának megfelelően. Felgyorsult világunk egyik negatív hozadéka, hogy nem ugyanazok a természetes ingerek érik a gyerekeket, mint korábban, ami nem csak a mozgásban, de a beszédben is megmutatkozik. Intézményvezetői kérésre a Telepi Óvodában új munkatársak segítik majd a kicsik fejlődését, a legutóbbi Képviselő-testületi döntés értelmében. - Monda el Fehérváriné Básits Margit, az intézmény vezetője.

A korai fejlesztés a leghatékonyabb a  szakemberek szerint. Az óvoda logopédusa, Németh Diána a leggyakoribb beszédhibákról, a hangok összetévesztéséről, a pöszeségről, a nem helyes hangképzés korai felismerésének fontosságát is kihangsúlyozta. 

Hamarosan, további két kolléga segíti majd a fejlesztési munkát a Telepi Óvodában. Az intézményvezető szerint néhány hónap múlva már részeredményekről is be lehet majd számolni.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok