loader
Nagy Vagy! Harmadik lett a TV2 vetélkedőjében Budakalász csapata!

Nagy Vagy! Harmadik lett a TV2 vetélkedőjében Budakalász csapata!

Harmadik helyen végeztek a TV2 Nagy Vagy! vetélkedőjében a szentistvántelepi játékosok. Sok közös élménnyel lett gazdagabb októberben  a tanárokból, diákokból és szülőkből álló csapat.

Játékos és ügyességi feladatok váratak októberben, a TV2 stúdiójában a Nagy Vagy! budakalászi csapatára. A Nagy Vagy! magyarországi és határon túli magyar általános iskolák csapatainak jó hangulatú versenye minden vasárnap délelőtt a TV2 képernyőjén. A több héten át tartó viadal látványos erőpróbáinak résztvevői – gyerekek, tanárok, szülők és sztárok – földön, vízben és levegőben mérik össze erejüket, ügyességüket és tudásukat a dicsőségért és a fődíjakért.  Ebbe a vetélkedőbe kerültek be az utolsó pillanatba a Szentistvántelepi Általános Iskola játékosai, akik a kezdeti nehézségek után egyre jobb eredményeket értek el a csapatversenyben, ahol fontos a technika, a taktika és a bizalom.

6-6 csapat versengett az elődöntőkben, ahonnan a legjobb kettő jutott tovább a döntőbe. A plusz csapattag Pulai Imre olimpiai bajnok, magyar kenus volt a budakalászi, piros csapatnak. Nagy élmény volt a diákoknak napokig a vetélkedő felvétele, amit két adáson keresztül láthattak a nézők. 

A végére össze csiszolódott a csapat, akik a dobogó harmadik helyén végeztek. A jövőben lehet, hogy lesz folytatás, amikor újabb budakalászi játékosoknak drukkolhatunk.

Kép forrása: internet

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok