loader
Megújult a bölcsi udvara!

Megújult a bölcsi udvara!

Térköves burkolatot kapott a Budai úti bölcsőde udvara. Csütörtökön vehették először birtokba a gyerekek az új teret, akiket Rogán László, a város polgármestere is meglátogatott.

Könnyen gurul a kismotor  és a labda, a Budai úti bölcsőde udvarán, aminek térkövezését nemrég fejezték be a szakemberek. Budakalász polgármestere is meglátogatta a kicsiket, akik nagy játékban voltak az újra burkolt téren. Az intézmény igazgatója, Villám Zsuzsa fogadta a városvezetőt, akit az egész udvaron körbevezetett. Az intézményvezető beszélt stábunknak az épület és az udvar korszerűsítéséről és a további tervekről is. Villám Zsuzsa elmondta, hogy a tavalyi energetikai korszerűsítést követően, ami az épületszigetelést, nyílászáró cserét, anpelemek felhelyezését, valamint a belős terek megújítását jelentette. Az épületegyüttesen kívül is végeztek munkákat, így az udvar burkolatának cseréjére is szükség volt.

Fontosak a kisgyermekes családok Budakalásznak, ezért próbál segíteni az önkormányzat azoknak a szülőknek, akiknek gyermekét nem tudták felvenni a város bölcsődéibe. Rogán László polgármester elmondta, hogy azokanak a családoknak is szeretnének segíteni, akiknek gyermeke, egy állami bölcsődébe sem nyert felvételt. Mindemellett fontos az okataási, nevelési intézmények folymatos megújítása, karbantartása mondta a polgármester.

A tervek szerint nem ér véget a Budai úti Bölcsőde udvarának fejlesztése. Jövőre a hátsó, füves udvar játékait szeretné modernizálni az intézmény vezetője.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok