loader
A Kalász Sulival ismerkedtek az ovisok

A Kalász Sulival ismerkedtek az ovisok

Nyílt napokkal, gyermekfoglalkozásokkal várják a leendő iskolásokat a város általános iskolái. Legutóbb a Kalász Suli Általános iskolában vehettek részt az ovisok egy sport délutánon, ahol játszva ismerkedtek a leendő tanítóikkal a gyerekek. 

Hercegnő, udvaribolond, palota és fanfárok fogadták azokat a gyerekeket, akik szeptembertől a Kalász Suliban kezdik majd meg tanulmányaikat. A szülőknek szóló értekezletet már megtartotta az iskola, most leendő tanulói érezhették jól magukat a játékos vetélkedőn. A szülők közül többen eldöntötték már, hogy gyermeküket a Kalász Suliba szeretnék beíratni. Volt olyan, aki már tudja, hogy melyik tanárnénihez szeretné járatni gyermekét. Az iskola programja szimpatikus volt a szülőknek, de akadt olyan, aki még nem döntötte el, hogy melyik tanítónéni szimpatikusabb  a családnak. 

A közeljövőben még több lehetőségük lesz a családoknak megismerkedni az intézménnyel a beiratkozás előtt, amiről bővebb információkat az iskola weboldalán találnak majd az érintettek.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok