loader
Szobortánc – Bemutatta harmadik regényét Barczikay Lilla

Szobortánc – Bemutatta harmadik regényét Barczikay Lilla

Nagyszabású rendezvénysorozattal készült a művelődési ház idén a Magyar Kultúra Napjára. A Faluház vendége ez alkalomból Barczikay Lilla volt, aki Szobortánc című regényét hozta el a közönségnek.

Az írónő nem először járt a művelődési házban, eddig minden művét bemutatta a város irodalomkedvelőinek. Így az Anyám teremtményei és a Bátyám könnyei című fantasy után, múlt hét csütörtökön a Szobortánc került a középpontba.

A bemutatón pódiumbeszélgetéssel és zenés műsorral várták a hallgatóságot. A beszélgetés során kiderült, Lilla hogyan kezdett el regényeket írni és hogyan kedvelte meg a fantasy műfajt.

Az est hangulatát a Bettika Duó alapozta meg. Bakos Bettika énekesnő és Dévényi Zoltán gitáros képviselték közös zenekarukat a budakalászi rendezvényen. A formáció izgalmas zenei világot hozott el városunkba. A jazztől a világzenéig, a populáris műfajokon át egészen versek megzenésítéséig kiterjed a Duó palettája.

A Magyar Kultúra Napjához kapcsoló további rendezvényekről eheti híradóinkban és a pénteki Kultúrcseppekben számolunk be.

Címkék

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok