loader
Idősek világnapja - Ünnepség Budakalászon

Idősek világnapja - Ünnepség Budakalászon

Nem csak a 20 éveseké a világ! Ez a szlogen aktuális volt október elsején, az Idősek világnapján Budakalászon is. Zenével, kabaréval várta a szépkorúakat egy ünnepségre a város, a Budakalászi Sportcsarnokba, ahol a közösség, a figyelem volt a fókuszban ezalkalommal is.  Gregor Bernadett, Csengeri Attila és a Bagi –Nacsa páros is a fellépők között volt, hogy emlékezetessé tegyék az idősekről szóló ünnepséget, amin közel 700 szépkorú vett részt.

Több szervezet fogott össze azért, hogy a városban élő idősek jólérezzék magukat azon az ünnepségen, amit az ő tiszteletükre rendeztek. Az esemény életrehívója a Viola Egyesület, a Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár, a várso Önkormányzatának és az Idősek Klubjának munkatársai segítették a rendeznényt. Az ünnepségen jelen volt a város polgármestere Rogán László, a település alpolgármesterei, Ercsényi Tiborné és dr. Krepárt Tamás, valamint a Képvislő-testület több tagja.

A szervezők meglepetéssel készültek, az egyik ismert és elismert budakalászi hölgynek születésnapja alkalmából. Garami Lászlónét, Margó nénit köszöntötte a város polgármestere, Rogán László.

Karádi Katalin, régi magyar és világslágerek és filmzenék, csak néhány abból a csokorból, amit Gregor Bernadett és Csengeri Attila hozott Budakalászra.  Visszaidézték a múltat, az idősek fiatalságát a művészek a dalokkal, a zenékkel a színpadon.  Várta a közönség az októberi ünnepséget, amikor kötetlenül találkozhattak ünnepelhettek együtt a fiatalok és a régebb óta fiatalok. 

Folyamatosan segíti az idősebb korosztályt az önkormányzat programjaival, ami novemberben. száraz élelmiszer csomagosztás lesz, de addig is szűrések és az Egyészségklub előadásai várják a szépkorúakat, még ebben a hónapban.

Kép forrása: https://www.facebook.com/budakalaszvaros

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok