loader
Táblákat helyeztek ki az Omszk parkban a kutyasétáltatók számára

Táblákat helyeztek ki az Omszk parkban a kutyasétáltatók számára

2020. július 15-e óta pórázon sétáltathatók a kutyák az Omszk parkban. A Kahl am Main sétányon és a park rekortán pálya és tópart közötti területein továbbra sem lehetséges a kutyasétáltatás.

Az új szabályozás legfontosabb elemei

  • Az Omszk park nyugati, északi és keleti oldalán, a térkővel burkolt sétányon, illetve azon kívül, a parttól távolabb eső részeken pórázon vezetve megengedett a kutyasétáltatás.
  • A József Attila utca és 11-es út találkozásánál le lehet vinni a kutyát fürdetni az Omszk-tóban, más helyen azonban nem lehet keresztezni a futópályát.
  • A Kahl am Main sétányon továbbra sem lehet kutyát sétáltatni, viszont a Sport utcai kutyafuttató felől az Auchan felé megnyílik egy átjáró (ami a töltésről már most is ki van taposva). Ezt az útvonalat az önkormányzat a szükséges hatósági engedélyek beszerzése után biztonságosan kiépítve átjáróvá teszi.
  • A kutyával látogatható területeken további szemetesek lesznek kihelyezve.

Az új táblák a kutyaürülék felszedésére, a póráz használatára, a Kahl am Main sétány elkerülésére és arra figyelmeztetik a kutyásokat, hogy ha valaki feltartott kézzel jelzi, hogy tart a kutyától, fogják rövid pórázra kutyájukat.

Forrás: budakalasz.hu

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok