loader
Segítségnyújtás elmulasztása miatt keres egy férfit a rendőrség

Segítségnyújtás elmulasztása miatt keres egy férfit a rendőrség

A Szentendrei Rendőrkapitányság az állampolgárok segítségét kéri. A képen látható férfi ellen elfogatóparancsot adtak ki, segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének gyanúja miatt.  

A rendőrség információi szerint október 10-én, kedden reggel, Pomáz belterületén ütközött össze egy Dacia és egy Ford típusú gépkocsi. A Dacia 59 éves sofőrje megsérült, a Ford vezetője és utasa a balesetet követően gyalogosan elhagyták a helyszínt. A két személy anélkül távozott, hogy meggyőződtek volna arról, hogy a helyszínen van-e segítségnyújtásra szoruló személy.

A rendőrök L.Z. 30 éves pomázi lakost a balesetet követően rövid időn belül előállították a Szentendrei Rendőrkapitányságra, ahol segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendelkezésre álló információk szerint a Fordot Jakab József pomázi lakos vezette. A 33 éves férfi felkutatására tett intézkedések nem vezettek eredményre, így ellene elfogatóparancsot bocsátottak ki. 

 

A Szentendrei Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri a képen látható férfit és jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen vagy telefonon – munkaidőben – a Szentendrei Rendőrkapitányságon (Szentendre, Dózsa György út 6/a. szám) a 06-26/502-400-as telefonszámon, vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1/236-2883-as telefonszámon. Továbbá névtelensége megőrzése mellett  bejelentést tehet az ingyenesen hívható a 06/80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. 

Forrás, kép forrása: police.hu

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok