loader
Rendkívüli zöldhulladék elszállítás

Rendkívüli zöldhulladék elszállítás

A kialakult járványügyi helyzet miatt a szolgáltató jelenleg nem tudja összekészíteni és eljuttatni a zöldhulladékos matricákat, ezért a következők szerint kérik a zöldhulladékok kihelyezését:

  • A 2 darab zsákon felül csak az erre a célra rendszeresített zöld színű, zöldhulladékos zsákban (korábbról  megmaradt, vagy idén vásárolt zöldhulladékos zsák) szállítják el a zöldhulladékot alkalmanként.

  • A zöldhulladék gyűjtéskor minden ingatlan elől 2 darab, bármilyen, 120 liternél nem nagyobb, szabályosan kihelyezett zsákot/vagy köteget (1 méternél nem hosszabb, fél méternél nem szélesebb) elszállítanak matrica nélkül. A korábbról megmaradt zöldhulladékos matricák idén már nem használhatók fel.

  • Április 7-én korlátlan mennyiségben szállítják el a zöldhulladékot az ingatlanok elől. A zöldhulladék kihelyezhető bármilyen, 120 liternél nem nagyobb zsákban, a gallyak 1 méternél nem hosszabb, fél méternél nem szélesebb kötegekben.

Március 18. óta zárva tart a Hulladékudvar, ezért a szolgáltató kéri, hogy ne helyezzenek le a zárt kapuk mellé sem hulladékot.

Címkék

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok