loader
Pályázat közterület-felügyelő munkakör betöltésére

Pályázat közterület-felügyelő munkakör betöltésére

Budakalászi Polgármesteri Hivatal pályázatot hirdet közterület-felügyelő munkakör betöltésére.

A közszolgálati jogviszony időtartama: határozatlan idejű közszolgálati jogviszony

Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő

A munkavégzés helye: Pest megye, Budakalász város közigazgatási területe.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

A közterület-felügyeletről szóló 1999. évi LXIII. törvény 1. § (4) bekezdésében foglalt feladatok, valamint a helyi önkormányzati rendeletekben meghatározott feladatok ellátása. (Gyalogos és gépkocsizó járőrszolgálat ellátása a következők szerint: a közterületek jogszerű használatának az engedélyhez, illetve az útkezelői hozzájáruláshoz kötött tevékenységeknek az ellenőrzése; a közterület rendjére és tisztaságára vonatkozó jogszabályok betartásának ellenőrzése és szankcionálása; a köztisztaságról szóló önkormányzati rendelet végrehajtásának ellenőrzése; a közrend és közbiztonság, valamint a közterület, épített és természeti környezet védelmében való intézkedés. Az állat-egészségügyi és ebrendészeti feladatok ellátásában való közreműködés, behajtási engedélyek ellenőrzése; közterületen tárolt üzemképtelen járművek eltávolíttatásával összefüggő intézkedések.) 

A munkakör a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2022. február 13.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Fetterné Ferenczy Beatrix irodavezető nyújt, a 26/340-266 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja elektronikus úton dr. Deák Ferenc jegyző részére a humanpolitika@budakalasz.hu e-mail címen keresztül.

A pályázat elbírálásának határideje: 2022. február 28.

Részletek ITT olvashatók.

Forrás: budakalasz.hu

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok