loader
Omszk-tó, névváltozás

Omszk-tó, névváltozás

Megváltozik az Omszk-tó neve. Budakalász Város Önkormányzata lakossági pályázatot hirdet az Omszk-tó és park új elnevezésére. Olyan névjavaslatokat várnak, melyek kifejezik a terület Budakalászhoz tartozását, utalnak a város kulturális, történelmi hagyományaira, a környék adottságaira. A beküldött névjavaslatok zsűrizését követően, a Polgármesteri Hivatal egyeztet a Miniszterelnökség Földrajzinév-bizottságával, ezt követően pedig a Képviselő-testület dönt az új név használatáról. Várják a budakalászi lakcímmel rendelkezők javaslatait. 

A pályázat itt olvasható: 

"PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Tisztelt Budakalásziak! Budakalász Város Önkormányzatának 27/2020. (VI.24.) sz. Kt. határozata alapján lakossági pályázatot hirdetünk az Omszk-tó és park új elnevezésére. Olyan névjavaslatokat várunk, melyek kifejezik a terület Budakalászhoz tartozását, utalnak városunk kulturális, történelmi hagyományaira, a környék adottságaira. Olyan új elnevezést szeretnénk, amely kiállja majd az idők próbáját és alkalmas arra, hogy a budakalásziak mindenkor büszkék lehessenek rá. A beküldött névjavaslatok zsűrizését követően a Polgármesteri Hivatal egyeztet a Miniszterelnökség Földrajzinév-bizottságával, ezt követően pedig a Képviselő-testület dönt az új név használatáról. Várjuk a budakalászi lakcímmel rendelkezők javaslatait! A javaslatokat a beküldő nevének és lakcímének feltüntetésével * a kommunikacio@budakalasz.hu elektronikus levélcímre küldhetik. A határidő 2020. november 2.

*A személyes adatok kezelése a javaslatot tevő személy hozzájárulásán alapul, annak megismerésére kizárólag a döntéselőkészítésben résztvevő köztisztviselők lesznek jogosultak. A képviselő-testületi előterjesztésnek már nem lesz része a javaslattevő személy neve és címe. A döntést követően a megadott személyes adatokat a Polgármesteri Hivatal törölni fogja."

A javaslatokat a beküldő nevének és lakcímének feltűntetésével a kommunikacio@budakalasz.hu e-mail címre várják. A határidő 2020.november 2.

 

 

 

 

Forrás: budakalasz.hu

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok