loader
Kerti zöld- és veszélyes hulladék begyűjtés!

Kerti zöld- és veszélyes hulladék begyűjtés!

Korlátlan zöldhulladék-szállítás lesz november 23-a és 25-e között Budakalászon. Ezeken a napokon a szolgáltató a matrica nélküli zsákokat mennyiségi szabályozás nélkül viszi el. November 4-én, 5-én és november 18-án,19-én a matricával ellátott zsákokat, gallykötegeket szállítják el az ingatlanok elől.

 

Átveszik a veszélyes hulladékot is november 23-án, reggel és 8 és délután 2 óra között a Hulladékudvarban (Klinger Henrik utca, Hrsz. 1291/125, a Budakalász Lenfonó HÉV megállónál), amelyet a szolgáltató a jelzett dátumig leürít.

Leadható veszélyeshulladék fajták: elemek és akkumulátorok, szennyezett csomagolási hulladékok, gyógyszerek, veszélyes anyagokat tartalmazó festékek, tinták, ragasztók és gyanták, veszélyes anyagokat tartalmazó mosószer, növényvédő szerek, hulladékká vált toner, hajtómű és kenőolaj, hajtógázos palackok, elhasznált étolaj és zsír, fénycsövek és izzók, elektronikai hulladékok, gumiabroncsok (max. 4 db/ingatlan) akkumulátor, szárazelem, elektronikai hulladék, étolaj.

Az akció keretében a háztartások normál életviteléből származó mennyiségű veszélyes hulladékot a Zöld Bicske Kft. térítésmentesen veszi át.

Forrás: budakalasz.hu

Kép forrása: internet

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok