loader
Személyi sérüléses balesetek a térségben

Személyi sérüléses balesetek a térségben

Több baleset is történt környékünkön ma reggel. A Szentendrei Hivatásos Tűzoltók a kora reggeli órákban kezdték meg a vonulássorozatot.

Eddig tisztázatlan körülmények között egy tehergépjármű és egy személyautó ütközött a Szentendréről Pomázra vezető úton 2020. február 11-én, kedden, 5 óra 26 perckor. A helyszínre a Szentendrei Hivatásos Tűzoltókon kívül a Pomázi Önkéntes Tűzoltók is kiérkeztek. Az ütközés következtében a személyautó sofőrje a roncsba szorult, őt a tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki, majd ezt követően áramtalanították és átvizsgálták a járművet. A baleset következtében a személyautó sofőrje életét vesztette, a teherautó vezetője pedig megsérült. A műszaki mentés során az érintett útszakaszt lezárták, a délelőtti órákban a forgalmat elterelik, kerülni Budakalász felé lehet. A rendőrség egyelőre vizsgálja a baleset körülményeit.

A balesetsorozat tovább folytatódott Szentendrén, az Ady Endre úton, ahol egy kisteherautó, illetve egy személygépkocsi ütközött össze. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. Erre a helyszínre a Szentendrei Hivatásos Tűzoltók, valamint a Leányfalui Önkéntes Tűzoltók vonultak ki, akik közösen áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd ezt követően biztosították a helyszínt. Ezt az útszakaszt szintén lezárták. 

Budakalászon történt a következő baleset, szintén a reggeli órákban. A Pomázi - Budai -Szentendrei utak kereszteződésében egy személyautó kerékpárost gázolt. A baleset miatt a 3-as km-nél a fél útpályát lezárták. A baleset miatt a környéken nagy volt a torlódás.

Majd a kerékpáros gázolás után nem sokkal, néhány méterrel távolabb egy szabálytalan autós letörte a HÉV-átjáró sorompóját.

Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője a Szentendrei Médiaközpontnak elmondta, hogy az erős szél, az esős időjárás is nehezíthette közlekedést a reggeli órákban.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok