loader
Lopás miatt keresik őket!

Lopás miatt keresik őket!

Közműszolgáltató munkatársainak adták ki magukat, a szentendrei rendőrök a lakosság segítségét kérik azonosításukhoz. - Tette közzé a police.hu. 

A Szentendrei Rendőrkapitányság nyomozást folytat a 13090/856/2018. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint két ezidáig ismeretlen férfi 2018. július 13-án délelőtt, magukat egy közműszolgáltató munkatársainak kiadva és a sértettet megtévesztve bejutottak egy szentendrei ingatlanba, majd onnan készpénzt loptak el. 

Az ismeretlen férfiakról egy kamera felvételt készített. A szentendrei rendőrök kérik, hogy aki a képeken látható férfiakat felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik jelentkezzen személyesen a Szentendrei Rendőrkapitányságon (Szentendre, Dózsa György utca 6/A. szám), vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1/236-2883-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható a 06/80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok