loader

Kábítószergyanús növényi származékot találtak a rendőrök egy pomázi házban

A nyomozók egy pomázi férfit vettek őrizetbe, akinek tartózkodási helyén kábítószergyanús anyagot és annak értékesítéséhez használatos tárgyakat foglaltak le.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának információi alapján szereztek tudomást a szentendrei rendőrök arról, hogy egy pomázi férfi engedély nélkül tarthat lőfegyvereket a lakásán.

A Szentendrei Rendőrkapitányság munkatársai 2020. augusztus 18-án délelőtt jelentek meg a helyszínen, ahol a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztályának munkatársai, valamint a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei is jelen voltak. A pomázi házban a zsaruk kutatást tartottak, ahol lőfegyvert nem, azonban nagyobb mennyiségű kábítószergyanús növényi származékot, fehér kristályos port, valamint vödröket, műanyag tálakat, vákuumcsomagoló gépet, elektromos darálót, több száz üres önzáró tasakot, mobiltelefonokat, és több mint félmillió forintot találtak és foglaltak le. A vizsgált fehér por az előzetes vegyészszakértői vélemény alapján kokain.

A nyomozók a 37 éves W. Rolandot kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. Vele szemben az eljárást – őrizetbe vétele mellett – a Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Forrás: police.hu

Kábítószergyanús növényi származékot találtak a rendőrök egy pomázi házban

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok