loader
Radványi Dóra ezüstöt nyert

Radványi Dóra ezüstöt nyert

Radványi Dóra ezüstérmet szerzett szólóban a 17. FINA Masters Világbajnokságon. Vasárnap Goshcy Miklóssal párban a vegyes duett hosszú programjában szállnak újra vízbe, jelenleg a harmadik helyen állnak.

A SYNUS SC szinkronúszója a második legfényesebb érmet vihette haza az egyéni szám összetett versenyét követően. Hétfőn a technikai kűr során remek úszást produkált, melynek köszönhetően elfoglalta az ezüstérmes helyezést, amit a hosszú program kitűnő végrehajtása után sikeresen megtartott. Dóri előzetesen nem számított ilyen jó eredményre, de állítása szerint az a szurkolás ami a Városligetben történt nagyon feldoppingolta őt, talán ez is vezetett a jó szerepléshez. Goshcy Miklóssal párban, aki szintén szentendrei úszó, vasárnap folytatják a vegyes páros szabad gyakorlatát, amelyen jelenleg az előkelő harmadik helyet foglalják el.
Dun átúszás a hétvégén

Hétvégén kerül megrendezésre dunabogdányi Duna átúszó fesztivál. Az esemény szombat délután 2 órakor startol, minden 12. életévét betöltött vállalkozó szellemű személy a helyszínen még jelentkezhet a kihívásra.
A rendezvény végén minden résztvevőt a Forgó vendéglőben készült különleges rántott húsos szendviccsel vendégelnek meg, valamint mindenki emlékplakettet kap. Az átúszásra a Szentendrei Duna-ágon kerül sor, az esemény fővédnőke pedig Kemény Dénes, aki jelenleg a Masters Világbajnokságon résztvevő, többszörös olimpiai bajnokokból álló férfi vízilabda csapat kapitánya.


A sporthíreket szerkesztette: Kovács Máté
Fotó: Radványi Zoltán

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok

a