loader
Kitűnő rajt

Kitűnő rajt

Győzelemmel kezdett az U17-es leány strandkézilabda válogatott. A Mauritiuson megrendezett világbajnokság első játéknapján szétlövésben győzték le a mieink Horvátországot. A Pinizsi Zoltán vezette csapat magját a Szentendrei Női Kézilabda Egyesület játékosai adják, hiszen 7 kézilabdás hölgy is szerepel a korosztályos válogatottban.


További sporthíreink:

 

Visszatérés a legjobbak közé

A Bajnokok Ligájában lép ma pályára a Budapest Honvéd. A kispesti együttes a legrangosabb európai kupasorozat küzdelmeinek második selejtezőkörébe csatlakozik be. Első mérkőzésüket idegenben játsszák a Beitar Jerusaelem vendégenként. A magyar bajnok 24 év után tér vissza az elitsorozatba, a meccs 19 órakor kezdődik, melyet az M4 sport élőben közvetít.

 

Egyenlőtlen erőviszonyok

Phelps egy cápával úszott versenyt a vízben. A 23-szoros olimpiai bajnok ígéretét betartva egy csatorna felkérésére vállalta el a nem mindennapi kihívást - írja a Nemzeti Sport online. A 32 éves amerikai egyik kedvenc számában, 100 méteren mérette meg magát a tenger leggyorsabb élőlényével, a biztonságáról mintegy 15 jól felszerelt búvár gondoskodott. A verseny kimenetele egyelőre nem ismert, a műsor jövő vasárnap lesz látható a Discovery Chanelen.


A sporthíreket szerkesztette: Kovács Máté

(Kép forrása: keziszovetseg.hu)

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok