loader
Ezüstös pillangó

Ezüstös pillangó

Szombaton az egész ország megismerte Milák Kristóf nevét. A tizenhét éves érdi úszó ezüstérmet szerzett 100 méter pillangón a hazai rendezésű vizes világbajnokságon és már teljes erőbedobással készül az indianapolisi ifjúsági vb-re. Az augusztus végén megrendezésre kerülő korosztályos világeseményen Milák favoritként indulhat a saját számaiban, de főként 100 méter pillangón iskolázhatja le a mezőnyt, hiszen itthon három junior világcsúcsot is úszott.

További sporthíreink:

Húszévesen a világ tetején

Katie Ledecky lehet a „női Michael Phelps”. A húsz esztendős amerikai a budapesti vizes világbajnokságon öt világbajnoki aranyat szerzett, és így már 14-szeres világbajnok. Pályafutása során először fordult elő, hogy valaki megverte egy vb döntőben, mégpedig 200 méter gyorson lett „csak második”. Jelenleg ő minden idők legjobb női úszója a világbajnokságok tekintetében, de ezt a címet még az ötkarikás versenyeken is megszerezheti, hiszen még legalább tíz év és három olimpiai szereplés benne van a fiatal úszótehetségben.

 A nyár igazolása?

Egyre valószínűbb, hogy Neymar a PSG-ben folytatja. A francia L’Équipe forrásai szerint szinte már biztos, hogy az FC Barcelona csatára Párizsba költözik, a héten pedig a hivatalos bejelentés is megtörténhet. A Paris Saint Germain tulajdonosához közel álló katari lap az al-Vatan információ szerint a brazil klasszis ma utazik Dohába orvosi vizsgálatra. A hírek rekordösszegű, több mint 200 millió eurós vételárról szólnak, Neymar klubváltásának fő okait pedig az egyéni kiemelkedés és az új kalandok szolgálhatják. A 25 éves támadó sajtóértesülések szerint nem szeretne továbbra is Messi és Suárez árnyékában játszani, hanem olyan csapatot akar képviselni, ahol ő lehet a igazi sztár.

A sporthíreket szerkesztette: Kovács Máté
(Kép forrása: index.hu)

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok