loader
A Gödtől is kikapott a Szentendrei NKE

A Gödtől is kikapott a Szentendrei NKE

A Szentendre Női Kézilabda Egylet elszenvedte ötödik vereségét is a szezonban, miután kedden 28-21-re kikapott hazai pályán a Gödtől az NBI/B kézilabda-bajnokság keleti csoportjában. Gróz János csapata hét fordulót követően a 11. helyen áll a tabellán. 

További sporthíreink:

  • A Tottenham Hotspur hazai pályán 3-1-re nyert a Real Madrid ellen, míg a százszázalékos Manchester City idgenben 4-2-re verte a Napolit, és ezzel mindkét angol csapat továbbjutott szerdán a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportköréből.További eredmények: E-csoportban FC Liverpool (angol)-Maribor (szlovén) 3-0, Sevilla (spanyol)-Szpartak Moszkva (orosz) 2-1, F csoportban Sahtar Donyeck (ukrán)-Feyenoord (holland) 3-1, G csoportban FC Porto (portugál)-RB Leipzig (német) 3-1, Besiktas (török)-AS Monaco (francia) 1-1, H csoportban Borussia Dortmund (német)-APOEL (ciprusi) 1-1
  • Az Alba Fehérvár a fehérorosz Minszket, a Szolnok az orosz Nyizsnij Novgorodot, míg a Körmend ugyancsak hazai pályán hosszabbítás után verte a görög Keravnoszt szerdán a férfi kosárlabda Európa Kupa harmadik fordulójában.Eredmények: Egis Körmend-Keravnosz (görög) 93-92, Alba Fehérvár-Minszk (fehérorosz) 73-64, Szolnoki Olaj-Nyizsnij Novgorod (orosz) 97-71 (22-24, 25-8, 27-19, 23-20)
  • A francia Kristina Mladenovic oldalán versenyez a jövőben párosban Babos Tímea, aki vasárnap Andrea Hlavackovával megnyerte a hétmillió dollár összdíjazású szingapúri tenisz WTA-világbajnokságot.A magyar játékos csütörtöki sajtótájékoztatóján elmondta, cseh partnerével már a US Open után eldöntötték, hogy külön utakon folytatják 2018-ban, főként egyeztetési problémák miatt. A 24 éves Babos hozzátette, a jelenleg a csuhaji Bajnokok Tornáján szereplő Mladenovic volt az eddigi legjobb párospartnere, akivel 11 éves koruk óta ismerik egymást, és 2015-ben három tornát is megnyertek együtt.
  • A hetedik helyen kiemelt magyar férfi válogatott négy döntetlennel 2-2-t játszott a hatodikként rangsorolt örmény négyessel a sakkozók Krétán zajló 21. csapat Európa-bajnokságának szerdai, ötödik fordulójában. Lékó Péterék második helyről várják a pénteki folytatást, amikor Horvátország lesz az ellenfelük.
(Forrás: MTI)

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok