loader
A 17. FINA Világbajnokság hivatalos oldalán keresztül vásároljon jegyet!

A 17. FINA Világbajnokság hivatalos oldalán keresztül vásároljon jegyet!

A Bp2017 Világbajnokságot Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft. felhívja a figyelmet, hogy akik jegyet szeretnének vásárolni minden idők legnagyobb hazai sporteseményére, a vizes világbajnokság hivatalos oldalán keresztül tegyék meg. A hivatalos jegyértékesítő oldal nem számol fel semmilyen extra kezelési díjat, vagy egyéb költséget. A jegyárak kialakításánál az volt a cél, hogy minél többen szurkolhassanak a  a versenyeken, a családok pénztárcáját ne terhelje meg a belépő vásárlása.

A 17. FINA Világbajnokság jegyértékesítése 2016 decemberében indult, azóta 90 ezer jegy kelt el. Ez a szám a következő jegykontingens megnyitásával jelentősen nőni fog. A jegyek kibocsátásának ütemezését a FINA-val együttműködve alakítja ki a Bp2017 Nkft., figyelembe véve a korábbi nagy világversenyek tapasztalatait is. A következő jegykontingens megnyitásakor minden jegy elérhetővé válik.

A Szervező Bizottság és a Bp2017 Nkft. úgy alakította ki a jegyárakat, hogy minél többen tudjanak belépőt vásárolni és a helyszínen szurkolni a sportolóknak. . A hivatalos jegyértékesítő oldal nem számol fel semmilyen extra kezelési díjat, vagy egyéb költséget.. Minden más viszonteladói hálózatnál történő internetes vásárlás esetén ezen irányelv nem érvényesül.A különböző internetes fórumokon vásárolt jegyek árai ezért jóval drágábbak lehetnek, mint a Bp2017 Nkft. hivatalos jegyértékesítési hálózatán elérhető belépők árai. A Bp2017 Nkft. hivatalos jegyértékesítési hálózata a Ticket Express / Eventim jegyirodák, a szervezők csak az ott vásárolt jegyekért tudnak felelősséget vállalni.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok