loader
V. KOOpera operatalálkozó Pilisszentlászlón

V. KOOpera operatalálkozó Pilisszentlászlón

Immáron ötödször szervezi meg a Korbuly család a KOOpera című erdőszéli operatalálkozóját Pilisszentlászlón, ahol az opera- és komolyzene kedvelők együtt ünnepelhetik e műfajokat az előadóművészekkel egy kellemes erdőszéli piknik keretében.
A találkozó során előadások, részletek, beszélgetések hallhatók és láthatók, valamint testközelből ismerkedhetnek egymással a műfaj előadói és hódolói.
A KOOpera díszvendége Budai Lívia nemzetközi hírű mezzo operaénekesnő, aki a tavalyi év folyamán telepedett vissza Magyarországra.
A 2018-as KOOperán fellépnek többek között: Ötvös Csilla operaénekesnő és a tanítványai, Kelemen Zoltán bariton operaénekes, a jelenlegi magyarországi operaélet egyik legnagyobb bariton előadója, Benedekffy Katalin énekesnő, Thurzó Zoltán zongoraművész, Csányi Valéria és Kassai István zongoraművészek.
Vár mindenkit szeretettel a Korbuly család a Honvéd utca végében
2018. június 30. 14:00–21:00!
A kezdeményezés teljesen baráti alapon, a család szervezésében indul, és hagyományt teremtve összekovácsol egy olyan zenekedvelő magot, akikkel a kapcsolat ismétlődő nemcsak on-line, de az élet fizikai valójában is. A részvétel ingyenes azoknak, akik hoznak süteményt, pogácsát, sajtot, kencéket, fasírtot, gyümölcsöt, diót és/vagy üdítőt - de akár olyan családi étket, amivel büszkélkedni
szeretne - a többiekre is gondolva, épp annyit, de nem többet, mint amennyit maguk is elfogyasztanának.

A Rádió Szentendre Vekker című műsorában a rendezvényről készült készült interjú az alábbi linken érhető el:
http://www.szentendre.media.hu/hanganyagok/vekker/vekker-korbuly-andrea-koopera

További információ: koopera.korbuly@gmail.com
Az előző eseményekről itt találhatók képek, művészek, információk: www.korbuly.eu

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok