loader
Az utolsó élő elődöntőhöz érkezik pénteken a Fölszállott a páva

Az utolsó élő elődöntőhöz érkezik pénteken a Fölszállott a páva

Az utolsó élő elődöntőhöz érkezik a Fölszállott a páva 5. évada péntek este a Duna televízióban: az újabb tizenkét produkció bemutatkozását követően kialakul a középdöntő teljes mezőnye - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtóosztálya az MTI-vel.

A Hagyomány összeköt! mottóval ezúttal felnőttek számára megrendezett népzenei és néptáncos tehetségkutató műsor eddigi három elődöntőjéből hat-hat produkció már továbbjutott a középdöntőbe. A Duna televízióban pénteken 20 óra 15 perctől látható negyedik élő elődöntőből újabb hat produkció jut tovább.

Az MTVA és a Hagyományok Háza közös műsorában továbbra is 4 kategóriában állnak a zsűri elé: énekes szólisták és énekegyüttesek; hangszeres szólisták és zenekarok; táncos szólisták és táncos párok; néptáncegyüttesek. Az elődöntőkben minden kategóriából 3-3 produkciót láthatnak a nézők.

Ezen a héten a szentendrei Gellén Péter produkcióját is láthatja a közönség.

A zsűri a 4 kategória legmagasabb pontszámot elért versenyzőit juttatja tovább, összesen 4 produkciót, azonban további kettő is továbbjut a középdöntőbe, őket a zsűri a műsor végén szabadkártyával ajándékozza meg. A 6 továbbjutó produkció a középdöntők során már a nézők szavazatára is számíthat.

A Fölszállott a páva új évadában a döntőt december 29-én rendezik, ahol a 4 kategóriagyőztes mellett a közönség is kiválasztja 2017 legjobb produkcióját.

Címkék

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok