loader
Távfűtőmű tájékoztatás

Távfűtőmű tájékoztatás


Távfűtőmű tájékoztató a 2019-es nyári karbantartásról!

A Távfűtőmű az idei évben is a TIGÁZ saját hálózatán történő karbantartás miatti, gázelvételhez igazítja saját, karbantartó munkálatait. Ez leginkább a felhasználók érdekében történik, elsődlegesen szem előtt tartva, hogy éves szinten, az érintett lakosságnak csak egy rövidebb időszakban kelljen nélkülözniük a melegvíz szolgáltatást.

A karbantartási időszak:
2019.08.26-án, hétfőn hajnali 03.00 órától, 2019.08.28-án, szerdán 16.00 óráig tart. Ebben az időszakban a használati melegvíz (HMV) szolgáltatás szünetel!

A karbantartás nem a kazánokra vonatkozik, és nem az épületen belüli fűtési rendszerre, hanem a fűtőmű primer fűtési rendszerére, csővezetékekre és leginkább az elzáró, szabályzó, szakaszoló szerelvényekre. A rendszerben hozzávetőlegesen 600 elzáró és szabályozó szerelvény van. A karbantartás során a teljes rendszert leállítják és leürítik. A karbantartás folyamán az épületek belső, szekunder fűtési rendszerét nem ürítik le! A cél, hogy minél biztosabb és kielégítőbb szolgáltatást nyújtsanak a lakosság részére. Ehhez szükségesek a karbantartási munkálatok, melyhez kérik a tisztelt lakosság türelmét és megértését.

forrás: www.vszzrt.hu

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok