loader
Szentendre Barackvirág u. ivóvízvezeték rekonstrukció

Szentendre Barackvirág u. ivóvízvezeték rekonstrukció

DMRV Zrt.tájékoztatja a lakosságot, hogy a Szentendre Barackvirág u. ivóvízhálózatán 2017.10.09. és 2017.11.15. között rekonstrukciós munkát hajt végre.

Az ivóvíz szolgáltatást ez idő alatt folyamatosan biztosítják.

A rekonstrukció két szakaszon történik: 1. szakasz Ady Endre u.- Kamilla u. között; 2. szakasz Bérc u. – Kankalin u. közötti szakasz. A két szakaszon párhuzamos munkavégzés történik. A kivitelezés során házi bekötések is cserére kerülnek, ezért kérik, hogy munkatársaik ingatlanra történő bejutását biztosítani szíveskedjék. A vezetékek élőre kötése alkalmával vezetékes ivóvíz szolgáltatás szünetel, előre láthatólag 8 óra időtartamra, melyről 3 nappal hamarabb értesítik az érintett felhasználókat. A szolgáltatás szüneteltetésekor lajtos kocsiról biztosítják az ivóvíz szolgáltatást.

Az utca forgalmában félpályás korlátozás várható.

A fejlesztés végrehajtását követően az ivóvíz szolgáltatást a társaság - a meghibásodások várható csökkenésének köszönhetően - magasabb színvonalon tudja ellátni.Amennyiben az ivóvíz szolgáltatásában ez idő alatt rendellenességet tapasztal, hívja a DMRV Zrt. műszaki hibabejelentőjét a (27) 511-511 vagy a (40) 881-188 telefonszámon!

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok