loader
Nincs víz Szentendre nagy részén

Nincs víz Szentendre nagy részén

Ahogy korábban beszámoltunk róla csőtörés volt Szentendrén ma kora reggel a Cseresznyés út 98-as szám előtt. A DMRV Zrt. telefonon tájékoztatta stábunkat arról, hogy egy nagyátmérőjű ivóvízvezeték tört el.

Az üzemzavar következtében nagy mennyiségű víz került a 11-es főútra, ami akadályozta a forgalmat. A szolgáltató szakemberei az érintett vezetékszakaszt lezáráták, így a 11-es főút járhatóvá vált. A DMRV Zrt. munkatársai a lezárást követően azonnal megkezdték a hibaelhárítást. A munkálatok miatt vízhiány alakult ki a Cseresznyés út mentén a Fenyő utca és Pillangó utca közötti területen és a kapcsolódó keresztutcákban. A hibaelhárítás idejére az érintett területen kihelyezett és mozgó lajtkocsikkal biztosította az ideiglenes vízellátást a szolgáltató. A munkálatokat a déli órákra befejezte a DMRV Zrt, így újra indult a vízszolgáltatás.

Azonban a kora délutáni órákban egy másik hibaelhárításhoz is hívták a szolgáltatót. Az Ady Endre út Barackos köz közötti szakaszon történt meghibásodás. Jelenleg Izbégen, a Püspökmajor ltp-en, a Vasvári ltp-en és a Belváros egyes részein sincs víz, vagy nyomáscsökkenés tapasztalható. A hibaelhárítást a kora délutánra tervezték befejezni a DMRV Zrt munkatársai.

A DMRV Zrt. tegnap tette közzé ezt a közleményt, melyben arról tájékoztatnak, hogy a Szentendre, Ady E út - Barackos köznél az ivóvízvezetéken történő hibaelhárítási munkavégzés folytatása érdekében további vízellátási területet kellett kizárniuk. Ennek következtében Szentendre település magasabban fekvő részein, Füzespark lakótelep, Vasvári Lakótelep, Püspökmajori lakótelep területén nyomáscsökkenés, vízhiány alakul ki. A hibaelhárítás folyamatban van. A vízhiányos területeken egy mozgó lajtkocsival biztosítják az ideiglenes vízellátást.

 

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok