loader
Nem lesz víz március 2-án több helyen Szentendrén

Nem lesz víz március 2-án több helyen Szentendrén

A belvárosi csatornázás munkálatai miatt ideiglenesen le kell zárni a Dézsma utcai ivóvíz-nyomóvezetéket, ezért 2021. március 2-án napközben vízhiányra kell számítani a Szamárhegyen és a Belváros nagyobb részén. Jelent meg Szentendre Város Hivatalos oldalán.

A belvárosi csapadékvíz-elvezetés építési munkáihoz kapcsolódóan a biztonságos munkavégzéshez elengedhetetlen a Dézsma utcai ivóvíz-nyomóvezeték lezárása, ezért a Szamárhegyen és környékén március 2-án kedden 8 és 16 óra között az ivóvíz-szolgáltatás szünetelésével kell számolni Szamárhegy teljes egészén, illetve a Belváros nagy részén az alábbi utcák által határolt területen:

Duna-korzó – Ady Endre u. – Bogdányi u. és kereszt utcái, Fő tér környékén – Pátriarka u. – Kölcsey u. – Szent István út – Dunakanyar körút – Római Sánc u. és köz – Kossuth L. u. – Vasúti Villasor – Árpád u. – Attila u. – Őrtorony u. – Dr Nagy Lajos u. – Aradi u. – Acél u. – Kőzúzó u. – Szabadkai u. – Római temető utcák által határolt területen.

A szolgáltató kéri az érintetteket, hogy szíveskedjenek gondoskodni a háztartásukhoz elegendő vízmennyiség vételezéséről!
Fenti időtartam alatt a lerakódott üledék felhasználói hálózatba bejutásának elkerülése érdekében kérik továbbá a vízvételi helyeket (vagy a vízóra előtti főelzáró csapot) zárva tartani!
A szolgáltatás ismételt beindításakor az ivóvízben átmenetileg sárgásbarna elszíneződés, zavarosodás fordulhat elő. A mosatás, fertőtlenítés miatt erősebb klór szag érezhető. Ezen jelenség az egészségre ártalmatlan.

Forrás: szentendre.hu
Fotó: pixabay.com

Címkék

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok