loader
Meghosszabbítják a Duna korzó ideiglenes forgalmi rendjét

Meghosszabbítják a Duna korzó ideiglenes forgalmi rendjét

Meghosszabbították a július elsején életbe lépett ideiglenes forgalmi rendet a Duna korzón október 29-én, reggel 7 óráig. Ezt követően várhatóan két napra a korzót lezárják, hogy a szükséges útjavításokat, útfelfestéseket elvégezzék.

A Duna korzót legkésőbb október 31-én nyitják meg. A Péter Pál utca és Lázár cár tér között a Duna korzóra kitelepült teraszok mellett 5,50 méter széles sávon halad a közúti forgalom. Ezen a sávon kétirányú gépjárműforgalom lesz, a meglévő korlátozásokkal és a kerékpáros nyom megtartásával. A behajtás engedélyhez kötött. A keresztutcák forgalmi rendje azonban nem változik.

Október 30. vagy 31. után eltávolítják az ideiglenes burkolati jeleket, megszűnnek a sávszűkítések, kétirányú lesz a forgalom. Megszűnik többi között az ideiglenes 10 km/h sebesség korlátozás, visszaáll az eredeti 30 km/h-s övezet.

Megállások, várakozások korlátozása megszűnik, a behajtási engedéllyel rendelkezők használhatják a meglévő, fizető övezetbe tartozó várakozóhelyeket, de a behajtás továbbra is engedélyhez kötött marad.

 

 

 

 

 

Forrás: szentendre.hu

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok