loader
Meg van a 800 ezredik látogató a V8-ban!

Meg van a 800 ezredik látogató a V8-ban!

Egy három gyermekes édesanya lett a 800000. látogató a V8 Uszoda - és Szabadidőközpontban. Nyereményét tegnap ünnepélyes keretek között vehette át az uszodában.

Felhívást tett közzé a V8 Uszoda - és Szabadidő Központ vezetősége a múlt héten, mely szerint közeleg egy jubileumi látogató szám elérése. Ez alkalomból éves uszodabérletet ajánlottak fel a 800000. látogatónak. A nyereményt Andreszné Sudár Nóra, 3 gyermekes édesanya vehette át tegnap az uszoda ügyvezetőjétől. A szerencsés nyertes a TV Szentendrének nyilatkozva elmondta, nagyon örülnek az ajándéknak. „Sajnos eddig csak a két nagyobbik lányuknak volt lehetősége heti 1 alkalommal idejárni, az anyagi kereteinkbe ennyi fér bele. Úgyhogy most nagyon boldogok vagyunk, hogy a nyereménynek köszönhetően a jövőben az egész család el tud jönni.”

Az V8 uszoda hamarosan ünnepelheti 5 éves fennállását. Ez idő alatt folyamatosan fejlődött az intézmény. - tudtuk meg Balogh Zoltántól, a V8 Uszoda - és Szabadidő Központ ügyvezetőjétől. „Az 5. évfordulónkat idén, május elsején ünnepeljük majd. Az évek alatt sikerült már belaknunk az uszodát. Egyre több gyerek használja, hiszen a város azért építtette ezt az uszodát, hogy minden gyereknek sportolási lehetőséget biztosítson. Az iskolákból rendszeresen járnak ide a tanulók, már közel 100 ezer gyermek tanult itt úszni délelőttönként.”

Jelentős költség megtakarítást jelent az uszoda számára, hogy tavaly óta saját kúttal rendelkezik az intézmény. Az ügyvezetőtől megtudtuk, hogy a saját kút létrehozása előtt a helyi Vízműtől vették a csapvizet. Ez a környezetvédelem szempontjából sem volt jó megoldás. Jelenleg a kitermelési költségekkel együtt sincs egytizede a víz ára, mint korábban a DMRV-től vásárolt víz ára volt. „Körülbelül 20 forintba kerül most egy köbméter víz, a saját kút megléte előtt 240 forint fölött volt egy köbméter víz ára.” – mondta az ügyvezető. A terület önkormányzati képviselői is örülnek az uszoda sikerének. Horváth Győző, a 4-es számú választó kerület képviselője elmondta, hogy tapasztalatai szerint egyre többen veszik igénybe a V8 szolgáltatásait. Ez is azt bizonyítja, hogy nagy szükség van az uszodára és ma már az lenne a furcsa, ha nem lenne.   Dr. Pázmány Annamária, önkormányzati képviselő, a SZEI igazgatónője szerint a Püspökmajor lakótelep egy nagyon sűrűn lakott terület, itt van a város egyik legnagyobb általános iskolája és gimnáziuma is, ezért a lehető legjobb helyre épült az uszoda. Az egészséges életmódra nevelés és az időseknél az egészség megőrzése szempontjából nagyon fontos az úszás. „Szerintem ez a város egyik legsikeresebb intézménye.” – tette hozzá Dr. Pázmány Annamária. Hatalmas sikernek nevezte Dr. Dietz Ferenc polgármester is, hogy ennyien megszerették és használják az uszodát.

A V8 vezetősége már készül az egymilliomodik látogató fogadására is. A nemrégiben bevezetett kedvezményeknek köszönhetően valószínűleg, még az idén elérik ezt a látogató számot. Februártól délelőttönként 65 %-kal olcsóbban úszhatnak és vehetik igénybe a wellness szolgáltatásokat a nyugdíjasok. Tavaly a hőségriadó ideje alatt bevezetett 50 %-os kedvezménynek is nagy sikere volt, ez az akció bevétel növekedést eredményezett az uszodának, ezért idén egész nyáron féláron lehet majd belépőt vásárolni az uszodába.

 

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok