loader
Kulturális Központ Járványügyi Közlemény

Kulturális Központ Járványügyi Közlemény

Változnak a programok a 2020. november 11-től hatályba lépett kormányrendelet értelmében. Az Adventet Szentendrén eseménysorozatot rendhagyó módon rendezik meg. A Fő tér idén is ünnepi díszekbe öltőzik, lesz karácsonyfa, betlehem és adventi koszorú, azonban elmarad az adventi vásár, a szombati akusztikus koncertek és a Fő téren rendezett Csavard fel a Főteret Óévbúcsúztató is. Az események többségét online tartják.  Tervek szerint az újévi koncert januárban lesz. További részletet a novemberben megjelenő online programfüzetben olvashatnak az érdeklődők.

A Szentendrei Kulturális Központ szakkörei, tanfolyamai, foglalkozásai a Dunaparti Művelődési Házban és a Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtárban, november 11-től határozatlan ideig szünetelnek.

A Barlang is zárva tart bizonytalan ideig a 2020. november 4-i kormányrendelet értelmében. A programok nagy része online térben kap helyet.

A Szentendrei Teátrum őszi előadásai elmaradnak. Bővebb információ a jegyek visszaváltásáról, illetve az előadások új időpontjairól és online programokról a www.szentendreiteatrum.hu oldalon tájékozódhatnak.

A P’Art Mozi szintén bezár. A filmek online kerülnek vetítésre.

 

 

Forrás: szentendre.hu

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok