loader
Karbantartás miatt áramszünet várható Szentendrén

Karbantartás miatt áramszünet várható Szentendrén

Karbantartást végez az áramszolgáltató Szentendrén június 9-én és 10-én. A város több területén várható ezért néhány órás áramszünet. Szerda délelőtt a Püspökmajor lakótelepen, 11 órától a Duna korzó környékén és a Belváros egy részén. Másnap a Postás strand és a Rózsakert környéke, valamint az Alsó-Duna köztől a Kucsera utcáig terjedő városrész kerül sorra.

2021. június 9-én szerdán 8-12-ig áramszünet várható a Fehérvíz, a Radnóti utcában, a Radnóti sétányon és a Szmolnica sétányon. Ugyanebben az időben a Dobogókői úton, a Szentlászlói úton és a Dózsa György út egyes részein is dolgoznak az ELMŰ munkatársai.

Június 9-én szerdán 11 és 15 óra között a Bolgár utca, a Dunakanyar körút, a Kossuth Lajos utca, a Duna korzó, a Pannónia utca egyes ingatlanjain, a Bocskai u., a Bükkös part, a Dombalja, a Dumtsa Jenő utca, a Dózsa György út, a Fakopács, a Fürdő, a Hajós, a Kaptató utca, a Kelta köz, a Kertész, a Kisfaludy, a Lövész, a Paprikabíró, a Palánta, a Petőfi Sándor utca, a Római sánc köz, a Vasúti villasor és az Ulcisia köz egyes részein és környékükön lesz fennakadás a szolgáltatásban.

Június 10-én csütörtökön 8 és 12 óra között a Postás strandnál és a Rózsakertnél végeznek karbantartást.

Június 10-én csütörtökön 11 és 15 óra között az Alsó Duna köz, a Batthyány utca, a Duna korzó és a Dumtsa Jenő utca, a Futó, az Inatovity Jákob, a Jókai, a Kert utca, a Kucsera Ferenc és a Péter-Pál utca bizonyos ingatlanjain.

Az ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport területén a következő napokban tervezett, áramszünettel járó karbantartási munkálatok helyéről és idejéről a szolgáltató honlapján tájékoztat.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok