loader

Itt a tél!

Ma reggelre megérkezett az igazi tél városunkba is. A 11-es főút szentendrei szakaszát folyamatosan tisztítják a Magyar Közút szakemberei, ennek köszönhetően jól járható ez az út.

A város egyéb útjait a Városi Szolgáltató Zrt. munkagépei takarítják. A Városi Szolgáltató által korábban kiadott közlemény szerint, felkészülve várják az előre jelzett csapadékot. A társaság telephelyén november közepe óta készenlétben állnak a síkosságmentesítést végző munkagépek, és a gépkezelők. Havazás esetén nyolc kettős rendeltetésű gép kerül bevetésre a város útjain, melyek között két kisebb méretű gép is helyet kapott, a szűk utcák, a nehezen megközelíthető helyek, valamint a Szolgáltató kezelésében lévő járdák takarítására. A kihelyezett kézi szóróanyag tárolók fel vannak töltve só és zúzalék keverékével, valamint a hegyi területeken zsákban homok szolgáltatja az érdesítő anyagot. Az idei szezonban egy nagy teljesítményű nehéz hóekével ellátott szóró-ekéző eszköz biztosítja a buszjáratok útvonalainak takarítását. Ezúton is kérik a tisztelt gépjármű tulajdonosokat, gépkocsijukkal az utcán úgy parkoljanak, hogy vegyék figyelembe a hókotró járművek egy átlagos tehergépkocsiknál szélesebb méretekkel rendelkeznek.

Amennyiben lakókörnyezetükben az utakon síkosságot tapasztalnak, vagy segítségre szorulnak, akkor bejelentéseiket a hódiszpécser a 06 20 320 7216-os telefonszámon fogadja.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok