loader
HÉV E-jegy - Véget ért a tesztidőszak!

HÉV E-jegy - Véget ért a tesztidőszak!

Befejeződött a H5-ös HÉV vonalan az online jegyvásárlás tesztidőszaka. A MÁV applikáció a visszajelzések alapján a meggyorsítja és megkönnyíti a jegyvásárlást. A tapasztalatok kiértékelése után a többi vonalon is bevezetik még idén az e-jegyet. 

E - kiegészítőjeggyel is lehet utazni június 6-tól a H5-ös HÉV vonalon. Az egyhónapos tesztidőszak után jelenleg is tart a kiértékelés, ami alapján a többi vonalon is bevezetik majd a mobilos jegyvásárlás lehetőségét.  A MÁV applikáció az az alkalmazás, ami átalakíthatja a jegyvásárlási szokásokat. - monta stábunknak Kazai Katalin, a MÁV-HÉV Zrt. üzemeltetési vezérigazgató helyettese.

Több visszajelzés is érkezett a MÁV – HÉV Zrt. felé az utasoktól, amiknek az értékelése folyamatos.  Nem átruházhatóak az e-jegyek, de személyhez kötöttek. A jegy nem egy kiválasztott szerelvényre szól, hanem a rajta feltüntetett érvényességi időn belül bármikor felhasználható. A jegyvásárláshoz aktív internetkapcsolat szükséges, azonban a korábban vásárolt jegyek térerő nélkül is elérhetőek és bemutathatók. 

A próbaidőszakot követően is lehet online jegyet vásárolni. A tesztidőszak alatt összegyűjtött tapasztalatok szerint  elsősorban a fiatalok töltik le az applikációt és vásárolnak jegyet a rendszeren keresztül. Közöttük is leginkább azok, akik nem nem rendszeresen utaznak, nincs bérletük, alkalomszerűen használják a HÉV-et. Az E-jegyvásárlással időt sporolnak meg az utasok.

 

Kép forrása: internet

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok