loader
Folytatódik az Egészséges Budapest Program

Folytatódik az Egészséges Budapest Program

Folytatódik az Egészséges Budapest Program, jelentette be Fábián Károly, az EMMI egészségügyi fejlesztésekért felelős helyettes államtitkára szerdán, Pilisvörösváron, ahol a rendelőintézet újul meg, 131 528 409 forintból. A sajtótájékoztatón jelen volt a térség országgyűlési képviselője, Hadházy Sándor.

"Fontos az egészségügy fejlődéséhez a megfelelő eszközpark, az épület, a humánerőforrás, az egészségtudatos népesség" – mondta Hadházy Sándor azon a sajtótájékoztatón, amit szerdán tartottak Pilisvörösváron. Fábián Károly, az EMMI egészségügyi fejlesztésekért felelős helyettes államtitkára bejelentette, hogy az Egészséges Budapest Program keretében megújul a Pilisvörösvári Rendelőintézet épülete mellett az eszközparkja is. Korábban Szentendre Város Egészségügyi Intézményei ennek a projektnek köszönhetően bővítette, cseréli le eszközparkját, hogy a hozzá tartozó települések, így a budakalásziak is még színvonalasabb körülmények között gyógyulhassanak.

Négy centrumkórház jön létre a fővárosban és további, összesen 24 társkórház, illetve 32 szakrendelőben valósul meg fejlesztés a programnak köszönhetően. A most indult nagyberuházás várhatóan, 2019. harmadik negyedévére fejeződik be az előzetes tervek alapján.

 

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok