loader
Fenyőfa-begyűjtés üteme

Fenyőfa-begyűjtés üteme

Fenyőfa-begyűjtést szervez a Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt.: januárban, három ütemben szállítja el az ingatlanok elé kihelyezett fákat. Kérik, a fenyőfákat legkésőbb a begyűjtés előtti pénteken tegyék ki az ingatlanok elé! Téli útviszonyok esetén az elszállítás dátuma változhat.

I. ütem:
Időpont: 2021. január 09.
Körzet: Boldogtanya – Petyina – Tyúkosdűlő – Papsziget – Szarvashegy városrészek, valamint az Ady Endre út
Pismány (Sztaravodai út – Dunakanyar krt. – Cseresznyés út – Napos sétány által határolt terület)

II. ütem:
Időpont: 2021. január 16.
Körzet: Belváros (Dunakanyar krt. – Duna által határolt terület)
Izbég (Kovács L.u. – Füzespark – Vasvári ltp. – Sztaravodai út – Dömörkapu által határolt terület)

III. ütem:
Időpont: 2021. január 23.
Körzet: Püspökmajor lakótelep és környéke (László telep – Kovács L. u. – Dunakanyar krt. – Vasúti Villasor által határolt terület)
Pannóniatelep (Vasúti Villasor – Pannónia u. – Telep u. – Dera patak által határolt terület)

Kérik, a fenyőfákat legkésőbb a begyűjtés előtti pénteken helyezzék ki az ingatlanok elé! A fenti napoktól eltérő időpontban kihelyezett fák elszállítása is megtörténik a szabad kapacitások függvényében. Téli útviszonyok esetén az utak járhatóságát figyelembe véve az elszállítás dátuma változhat, az esetleges változásról hírt adunk. A begyűjtött fenyőket a Fővárosi Hulladékhasznosító Műbe szállítják, ahol energetikai hasznosítás során hőt és villamosenergiát állítanak elő belőlük.

További információkért keresse fel a VSz honlapját www.vszzrt.hu vagy hívja az Ügyfélszolgálat 06-26-300-407-es telefonszámát.

Köszönjük együttműködésüket!

Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt.

A Városi Szolgáltató honlapján a 2021-es szelektív és zöldhulladék-gyűjtés időpontjai is megtalálhatók az alábbi helyen: https://www.vszzrt.hu/hulladekgazdalkodas/szelektiv-es-zoldhulladek-gyujtes-idopontjai-utca-szerinti-kereso/

forrás: szentendre.hu

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok