loader
A drog- és alkoholtesztje is pozitív lett a szombati leányfalui baleset söfőrjének

A drog- és alkoholtesztje is pozitív lett a szombati leányfalui baleset söfőrjének

Előzött, járdaszigetre hajtott, táblát döntött, padon át robogott, telefonfülkét sodort, végül oldalára borulva állt meg régi nagykorú kocsijával az a 24 éves tahitótfalui férfi, akit a rendőrök kettős vérvételre előállítottak.

Közlekedési balesetről érkezett bejelentés 2020. július 25-én este. A rendőrök kiterjedt helyszínnel találták szembe magukat, az oldalára borulva megrekedt BMW valósággal ledózerolta a környéket. Mint kiderült, a sofőr Tahitótfalu felől Budapest irányába haladva Leányfalun előzte az előtte haladó kocsit, amikor elvesztette uralmát járműve felett, és járdaszigetre hajtott. Kidöntött egy jelzőtáblát, ami egy másik kocsinak csapódott, elsodort egy telefonfülkét, majd egy padon és egy hirdetőtáblán átgázolva, egy fát kidöntve, oldalára borulva rekedt meg egy kerítésnél. A balesetet könyökzúzódással és felületi hámsérülésekkel megúszó sofőrt a kocsijából kikászálódva, a romok között ülve találták az egyenruhások. Zavartságára is magyarázatot adott az alkoholszonda, valamint a kábítószergyorsteszt, mindkettő - utóbbi THC-ra és amfetaminra - pozitív eredményt hozott, ezért mintavételre előállították.

A Szentendrei Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban, valamint járművezetés bódult állapotban vétségének gyanúja miatt indított eljárást.

Forrás: police.hu

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok