loader
SZEZON VÉGÉN IS SZABÁLYOSAN !

SZEZON VÉGÉN IS SZABÁLYOSAN !

A Szentendre térségében megtartott közlekedésrendészeti akció alapvető célja a balesetmegelőzés volt, amely maradéktalanul teljesült. - Tette közzé a police.hu.

A Pest megyei motoros rendőrök a Szentendrei Rendőrkapitányság munkatársaival és a polgárőrökkel együttműködve közlekedésbiztonsági célú ellenőrzést tartottak 2018. október 13-án Szentendre térségében.

Az akció nem csak a motorosokra fókuszált, hanem a közlekedés más résztvevőit is ellenőrizték a rendőrök, ugyanakkor a motorosok körében különösen kedvelt Szentendre, Visegrád, Dobogókő környéke, valamint a Pilis-hegység útjai és persze a ragyogó időjárás ezúttal is nagyszámú motorost vonzottak az utakra.

A preventív célú rendőri jelenlét elérte célját. Annak ellenére, hogy kimondottan nagy volt a járműforgalom az akció ideje alatt Szentendre térségében, személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés, a motorosok körében pedig mindössze egy alkalommal volt szükség szabálysértés miatt rendőri intézkedésre.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság ezúton is köszöni a motorosok részéről tapasztalt, alapvetően jogkövető magatartást a közutakon!

… hogy mindenki hazaérjen!

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok