loader
Sértetteket keres a rendőrség!

Sértetteket keres a rendőrség!

A szentendrei rendőrök a lakosság segítségét kérik. Lopás miatt folytat eljárást a Szentendrei Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya. - Tette közzé a police.hu

A nyomozás adatai szerint K. János 2018 áprilisában egy pomázi ingatlanba próbált meg betörni, majd egy másik pomázi ingatlanba ment be. A rendőrök a férfi lakcímén tartott házkutatás során a képen látható - feltehetően lopásból származó - tárgyakat találták és foglalták le. A sértettek kiléte ismeretlen.

A rendőrség kéri, hogy akitől a képeken látható tárgyakat eltulajdonították, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szentendrei Rendőrkapitányságon (Szentendre, Dózsa Gy. út 6/a. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető vagy hívják a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1/236-2883-as telefonszámon. Továbbá névtelenségük megőrzése mellett bejelentést tehetnek az ingyenesen hívható a 06/80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamikén.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok