loader
Kilenc körözött személyt fogtak el a rendőrök

Kilenc körözött személyt fogtak el a rendőrök

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén összesen kilenc elfogatóparancs hatálya alatt álló személyt fogtak el a rendőrök 2018. december 3-án.  

Albertirsán egy 24 éves férfit ellenőriztek a rendőrök, akit a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja keresett lopás miatt, Dabason pedig előbb egy 29 éves férfiról állapították meg a járőrök, hogy a Nyíregyházi Járásbíróság magánlaksértés miatt körözi, majd egy helyi férfit igazoltattak Gyálon, akit a Dabasi Rendőrkapitányság körözött ittas járművezetés miatt.

Érden egy 23 éves helyi férfi igazoltatása során állapították meg a rendőrök, hogy az Érdi Rendőrkapitányság közokirat hamisítás miatt keresi, Bagon pedig egy 29 éves domonyi férfi esetében jelzett a körözési rendszer, mivel a Gödöllői Rendőrkapitányság lopás miatt elfogatóparancsot bocsátott ki ellene.

A nagykátai rendőrök Tápiószentmártonban fogtak el egy 46 éves helyi férfit, akit a Nagykátai Rendőrkapitányság egy szabálysértési ügyben körözött, Nagykőrösön pedig egy 20 éves ugyancsak helyi férfit fogtak el, akit a Dabasi Járásbíróság keresett lopás miatt.  

Ráckevén és Szentendrén is fogtak el elfogatóparancs hatálya alatt álló férfiakat a rendőrök. Előbbi településen egy 28 éves szigetcsépi lakos ellenőrzése alkalmával állapították meg a járőrök, hogy a férfit a Budakörnyéki Járásbíróság lopás miatt körözi, Szentendrén pedig egy 26 éves tahitótfalui lakost fogtak el, akit a Szentendrei Rendőrkapitányság garázdaság miatt keresett.

Az elfogott férfiakat a területileg illetékes rendőrkapitányságokra állították elő, további intézkedések megtétele céljából.   

forrás: police.hu 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok