loader
KERESIK MOLDOVAN KATALINT

KERESIK MOLDOVAN KATALINT

A Szentendrei Rendőrkapitányság is kéri az állampolgárok segítségét, hogy kollégáik, a  kecskeméti rendőrök megtalálják az eltűnt lányt.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság a 03010/157/14/2019. számon körözési eljárást folytat Moldovan Katalin, 16 éves lány eltűnése ügyében.

Az eltűntet 2019. január 5-én 8 óra 30 perc körül tiszakécskei otthonában látták utoljára, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem adott magáról. A bevezetett rendőri intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre. Tartózkodási helye valószínűsíthetően Budapest közigazgatási területe.

A lány 165 centiméter magas, vékony testalkatú, fehér bőrű, fehér hajú, fehér szempillájú. Gyengén látása miatt szemüveget visel.

Eltűnésekor viselt ruházata nem ismert. A lány magával vitte farmerját, illetve fekete színű szövetnadrágját, valamint barnás kapucnis kabátját, és egy elől fűzős fekete csizmát, továbbá egy kézi-, illetve egy válltáskát.  

Kérik, hogy aki a képen látható lány jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok