loader
Egy nap egy út! - Budakalászról indul az akció!

Egy nap egy út! - Budakalászról indul az akció!

"Álmodtunk egy nagyot! Zsaruk, polgárőrök és  mentősök a Dunán innen! Legyen egy nap, amikor összehozzuk a KÉK motorosokat a többi géplovassal. Egy napon, egy útra. Mutassuk meg, hogy lehet kulturáltan, szabályosan motorozni együtt." - Ezekkel a szavakkal kezdődik a Szentendrei Rendőrkapitányság felhívása.

"Mutassuk meg, hogy adni jó és ha már együtt vagyunk ajándékozzunk meg nehezebb sorsú családokat Esztergomban és Szentendrén, ezért  nevezési  díj nincs kérünk csak dobjunk össze ajándékokat 5-12 év közötti korosztálynak , lehet egy játék, egy könyv, színes ceruza,  bármi ami belefér és örömet tudunk szerezni  ezzel egy gyermeknek.

A túra egyben megmérettetés is, melyben az első női és férfi helyezett díjazásban részesül, illetve külön díjak is kiosztásra kerülnek. 

A túra Budakalászról indul egy „egymásnak örülős” megnyitó keretében, majd Esztergomban ér véget egy záróbulival, ahol a díjjak átadásra kerülnek.

A közös utazásra online lehet regisztrálni, a link 2019. május 01-én kerül ki Szentendre Város Baleset Megelőzési Bizottsága és  Esztergom Rendőrkapitányság Városi Baleset-megelőzési Bizottság Facebook oldalára. Mindenki saját motorral indulhat, saját felelősségére.

 Aki idén nem lesz ott az jövőre csatlakozhat ezért kérjük járuljatok hozzá hogy fénykép és videófelvétel készülhessen a túra ideje alatt, melyet különböző internetes portálon megosztunk. Nem csak a közös motorozás élménye jut nekünk, a résztevők között értékes ajándékok lesznek kiosztva, a feladatok teljesítése alapján.

A túra két részből áll: első rész a szentendrei területen lévő állomáshelyeken lévő feladatok teljesítése, majd 13:00 órakor legkésőbb Esztergom térségébe fogunk érkezni és ott is lesz három állomáshely remek feladatokkal. Érkezés után a zárórendezvény helyszínén minden résztvevő kap egy finom vacsorát, és átváltunk koncert látogatóvá!

 

Várunk mindenkit, aki szeret adni, szeret szabályosan közlekedni és szeretne egy élmény dús szép napot eltölteni a Dunakanyarban."

Hív minden érdeklődőt a rendőrség a túrára!

 

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok