loader
Családiház kerítésébe csapódott egy busz Szentendrén!

Családiház kerítésébe csapódott egy busz Szentendrén!

Összetört busz, megrongálódott kerítés. Ez maradt azután a baleset után, ami ma délelőtt történt Szentendrén az Acél utcánál. A busz nem szállított utasokat.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat a tartós ónos eső miatt másodfokú figyelmeztetést adott ki a fővárosra és Pest megyére is. Ma a délelőtti órákban egy családi ház, kerítésnek hajtott egy busz a Római Sánc utcánál. A TV Szentendre információi szerint a csattanás 10 óra 45-kor történt, az Acél utcában. A Szentendrei Rendőrkapitányság kiérkezésekor, 11 óra 10 perckor járt a helyszínen egy hókotró, amit azt megelőzően a családi ház tulajdonosai nem láttak a környéken. A házban élők szerint, további aggodalomra da okot, hogy többszöri jelzés és kérés ellenére, továbbra sincs az érintett helyszínen védőkorlát, illetve az autós forgalom a megadott 40-es tábla ellenére napközben, 50-60 km/órás sebességgel halad.  Az autósok sebessége este elérheti, a 80 km/órát is. A helyszínelést követően a rendőrök felvették a jegyzőkönyvet. A tulajdonosok abban reménykednek, hogy a különjáratot üzemeltető társaság biztosítója állja majd a kidöntött kerítés helyreállítását – mondta a nevét, arcát és hangját nem vállaló tulajdonos szerkesztőségünknek.  

 A csúszós utakon fokozott figyelemmel, ne megszokásból közlekedjünk. Kedden, keleten és délnyugaton lesz több felhő az égen, máshol hosszabb időszakokra is kisüt a nap. Számottevő csapadék már nem valószínű.

 

Kép forrása: facebook

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok