loader
Segítsen az Árvácskán!

Segítsen az Árvácskán!

A közelmúltban az Erdész Galéria segített adománygyűjtéssel a Szentenderi Árvácskának, de nem gyűlt össze annyi pénz, hogy a menhely működését hosszútávon biztosítani lehessen. Az egyesület egy évben egyszer jut nagyobb összeghez, mikor az adók 1%-át összesítve átutalják számukra. Az ebből befolyt összegből a közüzemi díjakat, valamint a személyzet munkáját fizetik, hiszen az állatok takarmányozását szerencsére sikerül felajánlásokból megoldani.

A számlákat az utóbbi időben késéssel és nagy nehézségek árán tudják befizetni az Árvácska dolgozói. A nyárral továbbá megnő a vízfogyasztás is, hiszen az állatok vizét folyamatosan cserélni kell.

Az egyesület többek között abban is különbözik más állatmenhelyektől, hogy nem altatnak. Ezáltal sokkal több kutyát és macskát kell gondozniuk, különös figyelmet fordítva a beteg, illetve idős állatokra.

Az Árvácska részére az adományokat a Dunakanyar Takarékszövetkezet 18675359-1-13 bankszámlaszámára várják! A felajánlás további módjairól és a részletekről Horváth Ria kapcsolattartót kereshetik, a 06/20-220-02-23-as telefonszámon, vagy e-mailben a horvatria@gmail.com címen!

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok