loader
Rablás miatt keresik

Rablás miatt keresik

A szentendrei rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen tettes azonosításához.

A Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 13090/1328/2017.bü. számon eljárást indított rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen tettes 2017. augusztus 21-én 0 óra 30 perkor Pomázon, a Beniczky utca 93. szám előtt egy férfit megfenyegetett, akitől a mobiltelefonját követelte. Azt mondta a sértettnek, hogy ha nem adja oda a készüléket, akkor megszúrja. Végül az ismeretlen személy a sértett zsebéből a telefont erőszakkal kivette, majd a helyszínről egy ismeretlen típusú kerékpárral elhajtott. 

Az ismeretlen személyről a sértett elmondása alapján grafika készült.

A férfi 20 év körüli, körülbelül 175 centiméter magas, vékony testalkatú, haja fekete, rövidre nyírt. A rablás elkövetésekor sötét árnyalatú nadrágot és felsőruházatot viselt. Egyik csuklóján egy 2-3 mm-es anyajegy volt.

A Szentendrei Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a grafikán látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen vagy telefonon – munkaidőben - a Szentendrei Rendőrkapitányságon (Szentendre, Dózsa György út 6/a. szám) a 06-26/502-400-as telefonszámon, vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1/236-2883-as telefonszámon. Továbbá névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet az ingyenesen hívható a 06/80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli. 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok