loader
Pályázatot nyert a TV Szentendre és a TV Budakalász

Pályázatot nyert a TV Szentendre és a TV Budakalász

Kisjátékfilmek készítésére 77,7, televíziók, rádiók műszaki fejlesztéseinek támogatására 40,8, a 17. Los Angeles-i Magyar Filmfesztivál megrendezéséhez négymillió forintot szavazott meg legutóbbi ülésén a nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa.

Az NMHH által az MTI-hez pénteken eljuttatott közlemény szerint a kisjátékfilmek és kísérleti filmek gyártásának támogatására meghirdetett idei Huszárik Zoltán-pályázat első fordulójában 12 tervezett filmalkotás támogatásáról határozott a testület.

Jelezték azt is: a médiatanács 16 pályázót nyilvánított kedvezményezetté a közösségi médiaszolgáltatók számára kiírt műszaki pályázat első fordulójában. A nyertesek összesen 40,8 millió forintot fordíthatnak a pályázaton keresztül stúdió-, hang- és fénytechnikai berendezések, műsorjel-átviteli eszközök és a médiaszolgáltatáshoz szükséges számítástechnikai felszerelések vásárlására. 

A tájékoztatás szerint a televíziók közül támogatást kapott többek között a TV Budakalász - régebbi nevén a budakalászi VKC Tv - és a Tv Szentendre.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok