loader
Módosulhat sok család hétvégi terve

Módosulhat sok család hétvégi terve

Több turistaút csúszós, nehezen vagy egyáltalán nem járható, bizonyos kirándulóhelyeket meglátogatni pedig veszélyes lehet a keddi esőzések miatt – tájékoztatta a Pilisi Parkerdő Zrt. csütörtökön az MTI-t.
Közleményükben emlékeztettek: kedden egyhavi csapadék zúdult az országra. Arra kérik a túrázókat, természetjárókat, hogy a következő napokban kerüljenek bizonyos kirándulóhelyeket.

A Rám-szakadékban a heves esőzés miatt nem javasolt túrázni. Az utak mindenhol sárosak és latyakosak. A Holdvilág-árok látogatását egyáltalán nem ajánlják.

Felhívták a figyelmet arra is, hogy a Spartacus-ösvény látogatása sem biztonságos, a meredekebb oldal a sok csapadék miatt rendkívül csúszós.

A piros és kék turistaútvonalakat kidőlt fák és megemelkedett vízszint miatt kell kerülni, míg a kék kereszt útvonalon letört ágak, kidőlt fák és kőgörgetegek akadályozhatják a haladást.

A Budakeszi Erdészet területén az utak feláztak, mindenütt sárosak. Nem javasolják a túrázást, mert helyenként kidőlt fák is nehezítik a továbbjutást.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok